Monday, October 31, 2011

HELLOOOOO!Kembali bersiaran! .....

Hi everybody!

I took a longggggggggggggggggggggggg break from blogging and I had enough already! Now..Im back again..yayyyyy for me! Ok let s start with our percutian di Lembah Temir, Raub,...Actually dh lama nk pegi tempt ni tp x pegi2 jugekss,..akhirnya,...time deepavali haritu dpt gak pegi itupon coz last minit punye choice,..memula planning ke Cameron Highlands di batalkan coz xde penginapan,...plan nk tido kt resort ala2 kampung gitu kt sana tp rumah semua penuh,..pastu dok rancang nk g Melaka la konon kannn coz my mum teringin sgt nk g Melaka tu pon canceled gak last2 jomla kita g Raub hehehehheee last minit punye perancangan,..
hokeiii lets enjoy the pic,...celoteh panjang pon x besttt,....



seram ko nk sampai cni dhla kitaorg smpi mlm dr jln besar ke destinasi mengambil masa lebih kurang 40 minit....jauh kan,..redah kebun getah,kelapa sawit,dusun pastu redah kelapa sawit balik,getah,dusun x smpi2 gak,..cahaya bulan pon x nmpk,..rasa tobat nk dtg,..dgn jalannyerr ko klu naik 4x4 ok la,..naik keta lupekan sajerrr.....
 

bila dh sampai,....waahhhhhh rasa heaven nyerrr,...x nk balik,....pic ni diambil time kitaorg nk balik tggu hujan reda,...



indahnya ciptaan ALLAH.....
 


c ayah melayan anak2,..ank aku yg sulong tu penakut,..menangis2 dlm kolam sebok kate fish gigit kaki dia,...padahal xde pon,...





kat bawah tu ikan kelah yerrr,....


anak aku dh kesejukkan,.....cian nyerrr cayang ibu ni,...




ni kolam ikan koi,....


anak aku yg kecik ni pon dh kesejukkan,...



sedapppp,.....gulai tempoyak ikan patin.....nyumm,..nyumm,...




2 comments:

temirvalleymalaysia said...

Suka lihat semua enjoy kat Lembah Temir ni... malam tu arnab-arnab comel tu berkeliaran tak?

Amirul Helmi said...

berapa ye harga?

 

© 2011 All Rights Reserved to my beautiful journey
Design with love byAzhafizah.Com